|
Aromaterapi

Hvad er Aromaterapi Aromaterapiens Historie Forholdsregler før brug Hvordan virker aromaterapi Hvordan olierne bruges Olier & 5-elementet Opskrifter Aromaterapi i hjemmet Oliernes egenskaber

Amyris Angelika Appelsin Basilikum Bergamot Benzoeharpiks Blodappelsin Cedertræ Citron Citronella Citrongræs Citronmelisse Cypres Dild Elemi Enebær Eukalyptus Fenikkel Frankincense Fyr Galbanum Geranium Grannåle Grape Hoo-wood Immortelle Ingefær Isop Jasmin Kamfer Kamille Kamille blå/tysk Kanelblade Kardemomme Karottefrø Kommen Koriander Laurbær Lavendel Lime Linaloe Mandarin Merian Mimose Morgenfrue Muskatnød Muskatsalvie Myrra Myrte Nardus Nellike Neroli Palmarosa Patchouli Pebermynte Petit grain Ravensara Rosentræ Rosmarin Rose Røllike Sandeltræ Spearmint Sort Peber Tagetes Tea tree Timian Vanillie Vetiver Ylang Ylang |
Galbanum (Ferula gummosa)
Galanum blev brugt i de gamle civilisationer som røgelse
og i Ægypten for kosmetik og i balsameringsprocessen. I Asien bruges den til
behandling af sår, inflammationer og hud problemer og også mod
vejrtrækningsproblemer, fordøjelsesproblemer og som nerve beroligende.
Duft: Som i et
drivhus, fugtiggrøn og mossagtig
Fysisk:
 |
Healer
gamle arvæv og arret hud
|
 |
Modvirker
rynker
|
 |
Afhjælper
blodsprængt hud
|
 |
Mod
reumatiske smerter og stive lemmer
|
 |
Kan
anvendes af mennesker med forhøjet blodtryk i stedet for rosmarin, som
stimulerer blodtrykket
|
 |
Mod
kroniske lungeinfektioner
|
 |
I
menopausen mod hedeture og humørsvingninger, virker menstruations
regulerende
|
Psykisk:
 |
Healer
barndoms trauma og minder
|
 |
God mod
stress, spændinger, træthed, nervøsitet og frygt
|
Bemærk:
 |
Må ikke
bruges af gravide.
|
|

healer traumer, stress,
spændinger, frygt, hudpleje, rynker, ar

Galbanum blev brug i den Ægyptiske kosmetik
|